Bah

Donderdag is de verbouwing klaar…… En het werd tijd, ik ben het spuugzat. Ik wil gewoon lekker in mijn huisje wonen, en geen gezeur. En aannemers die beweren dat ze een klus achter elkaar afmaken kunnen beter niet bij mij in de buurt komen als hun neus hun lief is.

Morgenavond komt er nog iemand die de stoffering in orde gaat maken om alles op te meten. Althans misschien deels, want toen ik hoorde wat me dat ongeveer gaat kosten, heb ik gevraagd of hij een standaard beademingsapparaat in de zaak had. Gelukkig kon hij de humor van mijn verbouwings en/of verhuizingsstress nog wel inzien. Ik vraag me ook regelmatig af of ik zo gestresst ben dat ik onverstaanbaar wordt of “poep praat” of kom ik de laatste tijd teveel mensen tegen die me niet willen begrijpen?

Wat is er in vredesnaam voor een tegelzetter moeilijk aan tegels zetten? In zo’n geval zou ik “Break Stuff” draaien in de auto. Het geeft het beste aan hoe ik me voel in dit soort situaties…. Een greep uit de songtekst: You don’t really know why But you wanna justify rippin’ someone’s head off …. First one to complain Leaves with a blood stain Damn right I’m a maniac You better watch your back Cuz I’m fuckin’ up your program …. En ik zou ’em zo graag draaien, maar…. HIJ ZIT IN EEN VERHUISDOOS!!!!! (#$&#@#%*&)………

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *