Blog

Na een reactie van Avje op de log van 7 januari; Nou nou nou, ben bezig met de opzet van een echte weblog, en moet er nu toch echt mee stoppen anders krijg ik ernstig slaapgebrek.

Maar het begint al wat te worden. Binnen niet al te lange tijd is er een weblog waar je zelf ook commentaar kan geven op hetgeen ik hier allemaal op het web knikker.

Ik heb alleen nog wat moeite met de templates, daar zijn gelukkig maar een stuk of 26 varianten mogelijk, (*zucht*) en ik wil ze natuurlijk allemaal in de stijl van de site hebben. Er is een template voor de nieuwe weblog, achtergrond, tekstkleur, en ook al die kleine dingen die in bergen venstertjes zijn aan te passen.

Die moeten ook gelden voor de reacties die jullie geven en natuurlijk voor het echte archief! Ik heb vanavond verschillende software geprobeerd, en omdat ik met alle geweld Freeware wil gebruiken, loop je dan tegen de beperkingen aan. Misschien dat ik eens een pakket aanschaf, maar dan wil ik gewoon zeker weten dat ik met een Freeware-versie ook al uit de voeten kan. (maar als het gratis is, waarom zou je dan kopen?) Dan komt ook nog het mooie;

Ik wil natuurlijk dit weblog ook in de nieuwe hebben. Dat wordt nog heel wat “kutten en peesten” en natuurlijk een datum die niet meer klopt…. maarja dat los ik wel weer op… Tjee, waarom zit ik eigenlijk nog in deze log te typen??????

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *