Een hele week

:plain: Ik weet niet helemaal welke smiley hier het beste bijpast… maar ik denk toch wel :confused: tja ik bedoel…. :-O

wist je het al? … voor die mensen die mij goed kennen *zit je goed ? zoek even steun van je bureaustoel, roep je vriend of vriendin erbij en lees gespannen mee….”hmmppfff… wat heeft ze nu weer ?” zul je denken :doze: Nou eh…. ik rook al een week niet meer…..

een hele week! :crazy: 7 dagen, 7 keer 24 uur!!!! soms…. heeeel soms denk ik…. ik zou wel een sigaretje lusten… :plain: maar binnen een paar seconden is dat gevoel weer weg…. Niet zomaar hoor…. hiervoor beplak ik mezelf iedere dag met een grote nicotinepleister.

Ja ja ja ik weet het…. een gewone pleister op mijn mond zou ook helpen….. NOT !

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *