Heeft ooglaseren invloed op migraine?

Toen ik enige jaren geleden mijn ogen liet laseren vertelde mijn kapster enthousiast dat ik dan misschien ook wel van mijn hoofdpijn af zou zijn.

Het leek me een sterk verhaal, maar ze gaf aan dat het haar eigen ervaring was. Het leek me geweldig om van mijn migraine af te zijn.  Oh dat zou toch een fantastische bijwerking zijn! Toen was daar op Google niets over te vinden, misschien ondertussen wel.  Voor de ooglaser-behandeling ging ik toen naar Istanbul. Prima bevallen overigens.

Ik was ontzettend blij om te merken dat ik inderdaad geen migraine meer had. Wat voor type migraine of hoofdpijn ik dan had weet ik nog steeds niet. Inmiddels heb ik wel gemerkt dat met de jaren mijn ogen weer achteruit gaan, en ook de hoofdpijn weer terugkomt. Misschien zal ik op termijn toch weer naar de Imigran moeten om de aanvallen te stoppen. Hoe vies dat ook smaakt.

  • Justin Hamilton

    Long time reader, first time commenter -- so, thought I'd drop a comment.. -- and at the same time ask for a favor. Your wordpress site is very simplistic - hope you don't mind me asking what theme you're using? (and don't mind if I steal it? :P) I just launched my small businesses site --also built in wordpress like yours-- but the theme slows (!) the site down quite a bit. In case you have a minute, you can find it by searching for "royal cbd" on Google (would appreciate any feedback) Keep up the good work-- and take care of yourself during the coronavirus scare! ~Justin

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *