Nog steeds

Mijn toilet zou geheel onder handen genomen worden, zodat het op een echt toilet ging lijken. Eerst zou alles maandag klaar zijn, toen woensdag, en toen donderdag…… Donderdagavond zou ik met mijn moeder gaan winkelen om nog wat inkopen te doen voor mijn huis. In de stad zouden we wel wat eten.

Op weg daar naartoe maakte mijn moeder een kleine omweg naar mijn huis. ” Nou…. ik moet je wat laten zien..” sprak ze. Ik: Heeft het met de timmerman te maken? Zij: ja Ik: Ohhh, laat me raden, hij heeft de verkeerde deur ingekort….. Zij: ehh…nee… je moet maar zien, maar je zult wel boos worden Ik: Hm… we zullen we zien dan…

Bij mijn huis aangekomen staat er een prachtige pot in mijn tuin met wat klimop en een roos erin. ” Alvast voor je verjaardag ! ” zegt mijn moeder. Hieraan merk ik dat het verbouwingsgedoe me teveel wordt, want ik barst in huilen uit. Omdat ik het mooi vond dus he? Nou dan maar eens binnen kijken.

Ik vind het toilet er helemaal niet echt mooi uitzien, maar zie nog niet direct iets wat nu vreselijk verkeerd is. ” Ga jij maar in het toilet staan” zegt mijn moeder. Zo gezegd, zo gedaan… mijn moeder duwt de deur dicht…. tot…….. tot die niet verder mee kan……. Whaaattttt???? De deur kan niet meer dicht????? wel gloeiende gloeiende gloeiende….. typisch een geval van www.watbenjedan.nl Even een optelsommetje van wat er mis is met het toilet; –

Gebruikt zijn 11 pakken tegels, die elk goed zijn voor 1,5 vierkante meter….. En zo groot is mijn toilet helemaal niet! – De plafondlatten zijn niet goed in verstek gezaagd, om dat niet op te laten vallen zijn ze voor het gemak slecht afgekit. – De toiletdeur kan niet dicht. – De afwerklat langs de deurpost is aan 1 kant te kort afgezaagd, en dus onderaan ook voor het gemak afgekit. Dit alles in een kleine ruimte….. ik baal verschrikkelijk…..

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *