Nog zoveel te doen!

Ik ben aardig wat aan het freubelen aan mijn site, en het is ook erg leuk dat er nog steeds berichten komen binnenkomen in het gastenboek. Omdat mijn stats niet goed werken heb ik dus maar een nedstat teller erbij gezet, ik vind het nu eenmaal leuk om te kijken hoeveel mensen mijn site bezoeken! Ik vind dat het gedeelte met de links ook aangepast moet worden, maar ik ben nog aan het bedenken hoe ik dat zal doen. Ik vind het huidige overzicht gewoon niet mooi. Misschien moet er naast “Wat is bluddiesjeem” ook nog een “Wie is bluddiesjeem” waar wat meer informatie over mezelf komt te staan, maar ja aan de andere kant, moeten jullie echt alles over me weten? Nouja, zoals de topic zegt: Nog zoveel te doen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *