Wol is een prachtproduct

Sinds een jaar ben ik verslaafd aan wol. Wollen vesten, wollen dekbed, wollen sloffen, enfin, u begrijpt het.

Waar ik vroeger dacht dat wol alleen maar prikkel-spul is, ben ik tegenwoordig ook helemaal van de wollen sokken. Ik koop ze bij Domak, waar ik na een tijdje zoeken terecht kwam omdat het leek dat het hier het voordeligst en kwalitatief goed product te vinden was. Er zullen echt nog wel andere goede bedrijven zijn, maar ik heb niet altijd zin om uit te proberen of dat ook zo is šŸ™‚

Zo ging ik ook op zoek naar wollen laarzen, of met wol gevoerde laarzen. Dat is nog niet helemaal gelukt zoals ik het zou willen. Het lijkt al snel op UGG’s, en daarbij zijn ze dan ook gelijk schreeuwend duur. Tot nu toe ben ik blijven steken bij een Nederlands product. Ze lijken inderdaad wel op UGG’s of iets dergelijks, maar in ieder geval veel vriendelijker geprijsd, en echt heerlijk warm. Het zijn dus laarzen van Texelana geworden. Inmiddels heb ik ze al een jaar, en ben er nog steeds blij mee. Waarom het dan niet helemaal gelukt is ……….. ze zijn niet geschikt voor buiten, het zijn gewoon pantoffels.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *